MOUNTAIN BIKE WORLD CUP MARIBOR


V času svetovnega prvenstva v gorskem kolesarjenju smo za vse obiskovalce pripravili 2 unikatna mariborska kreativna sprehoda!


pivo.jpg

Beer tour

 

Za Maribor sicer velja, da je mesto vina - navsezadnje raste na Lentu tudi najstarejša vinska trta na svetu - okoliški grički pa so prekriti z vinogradi, a v mestu je bila v preteklosti zelo razvita tudi pivovarniška dejavnost. Beer Tour vas bo popeljal po nekaterih kotičkih, ki so bili v mestni zgodovini s pivom neposredno povezani, vodil pa vas bo nekdanji pivovar Franc Čeligi. Seveda pa človek med takim sprehodom postane tudi žejen, zato se bomo večkrat ustavili in degustirali različne vrste piva.

Cena vključuje: prvoosebno igrano vodenje s pivovarjem Francem Čeligijem ter degustacija 15 vzorcev piva (6 pri urnem šankovskem postanku) pri 4 različnih ponudnikih s strokovno razlago.

To beer or not to beer!


Uren šankovski postanek


Trajanje: 1 ura

Število obiskovalcev: najmanj 3

Sreda 24. april - 18h - 19h

Četrtek 25. april - 15h - 16h 

Sobota 27. april - 16h - 17h

25 € na osebo

Živahno pivsko popoldne


Trajanje: 3 ure

Število obiskovalcev: najmanj 5

Torek 23. april - 16h - 19h

Petek 26. april - 14h - 17h

35 € na osebo

 

Paket lahko kupite na prizorišču pri naših promotorjih ali v prostorih Rajzefibra, Gosposka 11, Maribor.glas_2.jpg

Down and under

 

Pod površjem tako rekoč vsakega mesta se skriva povsem drugačen svet, neviden in večini ljudem neznan, skrivnosten, mestoma tudi strašljiv, a po drugi strani tako zelo privlačen, ki nam razburka in razvname domišljijo. V mariborskem podzemlju so nekoč sestavljali motorje za letala, se skrivali pred bombami, hranili vino, ponekod pa se še danes igra rock'n'roll. Vse to in še več bodo obiskali udeleženci Down and Under.

Cena vključuje: voden ogled tovarniških rovov industrijskega obrata 3. rajha, obisk in degustacija vin v največji mestni vinski kleti Centralne Evrope, doživetje rokenrola v zaklonišču ter zafrkantski zapis na vinilko.

Don't be afraid, be curious!


PodleZi Mariboru

Trajanje: 3 ure

Število obiskovalcev: najmanj 15

Sreda 24. april - 15h - 18h

Četrtek 25. april - 15h - 18h

40 € na osebo

 

Paket lahko kupite na prizorišču pri naših promotorjih ali v prostorih Rajzefibra, Gosposka 11, Maribor.WORLD CUP MARIBOR SPLETNA STRAN

WORLD CUP MARIBOR SPLETNA STRAN

BUY TICKETS

BUY TICKETS